1. Hoe werkt het?

  de D&B Handelsindicator maakt het verschil

  Het genereren van leads is kostbaar. D&B heeft als enige in Nederland exact in kaart welke Nederlandse bedrijven daadwerkelijk actief zijn en écht zaken doen. Door hier rekening mee te houden, wordt uw doelgroepselectie effectiever en uw conversie gegarandeerd hoger. Met SLiM kunt u heel zuiver en gericht uw potentiële klanten selecteren uit de D&B marketingdatabase en haalt u een optimaal resultaat uit uw marketingcampagnes.

  D&B Database
  Volledige Database 3,9 mln
  Van alle NL ondernemingen incl. uitgeschreven bedrijven.
  Actieve Database 2,4 mln
  Bij de KvK ingeschreven bedrijven en samenwerkingsverbanden.
  D&B Marketing Database 1,0 mln
  Alle gevalideerde commercieel handelende ondernemingen die daadwerkelijk zaken doen.

  Het geheim zit ‘m dus in de D&B Handelsindicator. Deze geeft aan of een bedrijf daadwerkelijk actief zaken doet. Hoe herkennen we deze bedrijven? Jaarlijks leveren wij miljoenen keren handelsinformatie over Nederlandse bedrijven. Die informatie wordt bij D&B opgevraagd omdat onze klanten graag willen weten met wie zij zaken doen. Bovendien ontvangen we informatie over het betaalgedrag van bedrijven in Nederland. Die gegevens zijn het fundament voor de D&B Handelsindicator. Met de D&B Handelsindicator ontstaat een unieke marketingdatabase van bedrijven die daadwerkelijk actief zijn en zaken doen met andere bedrijven. Dat zijn uw prospects.

 2. Terug naar homepage
 3. Start vandaag met slim prospecteren

  Verlaag campagnekosten & verhoog conversie

  Met SLiM heeft u als Sales en Marketing professional toegang tot dé online tool in handen om slim, snel, en eenvoudig de ideale klanten te werven op basis van de juiste bedrijfsinformatie.

  Welk pakket past het best bij u?

  Voor elke behoefte en elk budget biedt SLiM een oplossing. U heeft de keuze uit verschillende licenties en datapakketten.
  Probeer SLiM nu twee weken gratis en overtuig uzelf.

  Meer info over de pakketten

  Aanvragen
  of bel ons op 010 - 7109465