1. Haal meer uit uw data en CRM systeem

  26 augustus 2014

  Vergroot de mogelijkheden van uw CRM systeem met een gratis CRM Data Workshop

  Het kopen en installeren van een CRM systeem is één, maar er ook concreet waarde uithalen is een heel ander ding. Om u hiermee te helpen hebben wij een data workshop ontwikkeld. Vol met tips en verdiepingen, laat de workshop u zien hoe u steeds terugkomende vervelende administratieve taken kunt automatiseren en daadwerkelijk waarde kunt toevoegen aan uw sales en marketing inspanningen.

  Tijdens de workshop wordt ingegaan op het accuraat, schoon en relevant houden van data en hoe u extra dataverrijkingen kunt doen in uw CRM systeem. Daarnaast informeren we u over enkele innovatieve nieuwe “on-demand” data tools, die naadloos te integreren zijn met uw huidige CRM systeem.

  De CRM data workshop gaat ook in op het vermijden van:

  • Incorrecte, incomplete of inaccurate data
  • Gelimiteerde rapporten
  • Vervelende administratieve taken
  • Complexe batch importen
  • Gebrek aan klantinzichten
  • Dubbele records

  Vul het formulier in om uw workshop aan te vragen, binnen enkele dagen nemen wij contact op met u om de workshop in te plannen.

 2. Terug naar homepage
 3. Start vandaag met slim prospecteren

  Verlaag campagnekosten & verhoog conversie

  Met SLiM heeft u als Sales en Marketing professional toegang tot dé online tool in handen om slim, snel, en eenvoudig de ideale klanten te werven op basis van de juiste bedrijfsinformatie.

  Welk pakket past het best bij u?

  Voor elke behoefte en elk budget biedt SLiM een oplossing. U heeft de keuze uit verschillende licenties en datapakketten.
  Probeer SLiM nu twee weken gratis en overtuig uzelf.

  Meer info over de pakketten

  Aanvragen
  of bel ons op 010 - 7109465