1. D&B lanceert SLiM

  24 februari 2012

  D&B heeft een nieuwe oplossing gelanceerd waarmee op een slimme manier de ideale prospects geselecteerd kunnen worden. SLiM maakt inzichtelijk welke prospects daadwerkelijk actief zijn en zaken doen.

  Het geheim van de SLiM marketingdatabase zit hem in de D&B Handelsindicator en de D&B Hoog risico indicator. De GHandelsindictor geeft aan of een bedrijf daadwerkelijk actief zaken doet. Hoe herkennen we deze bedrijven? Jaarlijks levert D&B miljoenen keren handelsinformatie over Nederlandse bedrijven. Die informatie wordt bij D&B opgevraagd omdat klanten graag willen weten met wie zij zaken doen. Bovendien ontvangen we informatie over het betaalgedrag van bedrijven in Nederland. Die gegevens zijn het fundament voor de D&B Handelsindicator. Met de D&B Handelsindicator ontstaat een unieke marketingdatabase van bedrijven die daadwerkelijk actief zijn en zaken doen met andere bedrijven. Dat zijn uw prospects.

  Met één druk op de knop sluit u alle prospects uit die een hoog risico op faillissement vertonen. U heeft dus niet alleen een hogere conversie, uw klanten bieden ook meer zekerheid dat zij betalen.

 2. Terug naar homepage
 3. Start vandaag met slim prospecteren

  Verlaag campagnekosten & verhoog conversie

  Met SLiM heeft u als Sales en Marketing professional toegang tot dé online tool in handen om slim, snel, en eenvoudig de ideale klanten te werven op basis van de juiste bedrijfsinformatie.

  Welk pakket past het best bij u?

  Voor elke behoefte en elk budget biedt SLiM een oplossing. U heeft de keuze uit verschillende licenties en datapakketten.
  Probeer SLiM nu twee weken gratis en overtuig uzelf.

  Meer info over de pakketten

  Aanvragen
  of bel ons op 010 - 7109465